Haszongépjármű alkatrészek

Fő profilunk Mercedes és Volkswagen típusokhoz gyári új, utángyártott új, felújított és használt, bevizsgált haszongépjármű, kisteherautó alkatrészek forgalmazása és importja. Kínálatunkban számos olyan alkatrészt is találnak, amelyet mi gyártatunk, a hazai piacon pedig tudomásunk szerint csak nálunk és partnereinknél szerezhetők be. Ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálásának érdekében nem csak családias üzletünkben várjuk önöket, a kért terméket kérésre futárral vagy postai úton is elküldjük.

Több száz négyzetméteres raktárunkból rövid határidővel juthatnak a szükséges Mercedes és Volkswagen alkatrészekhez: hiszen egy haszonjármű nem állhat sokáig! Azokat a termékigényeket, amelyeket nem tudunk raktárról kielégíteni, többnyire néhány óra vagy (külföldről bekérés esetén) nap alatt teljesítjük. Raktáron nem lévő gyári alkatrészek a hét minden napján folyamatosan érkeznek Németországból.
 
Cégünk 1997-ben alakult Budapesten. Célunk egy piaci rés betöltése volt; Mercedes és Volkswagen kistehergépjárművek alkatrészeinek forgalmazásával kezdtük meg működésünket. 1999-ben  vettük fel kínálatunkba a magyar piac igényeihez igazodó, kiváló, ipari minőségű, de megfizethető árú megkülönböztető, és figyelmeztető  jelzések, forgalomterelő termékeket. Több ilyen márkának kizárólagos magyarországi importját látjuk el.
 
Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!